Shop

Espresso (Bravo Collection)

Elegantan, kremast i svilenkast espresso umjerene kiselosti. Kvalitetna zrna arabice čine bazu ove mješavine i daju mu specifičnu, prepoznatljivu voćno cvijetnu aromu. Za one koji stvarno uživaju u kafi, sa ili bez mlijeka i šećera, posebna aroma ove mješavine će vas oraspoložiti kod svake šoljice. Stvorena sa fokusom na pitkost i razigranost arome, lagana za želudac, ova mješavina ugađa svakom nepcu i ostaje zapamćena, kako onima koji piju jednu, tako i onima koji ne mogu izbrojati koliko su kafa popili taj dan.

NAŠA PRIČA

Istorija kompanije MINGOS-COFFEE d.o.o. datira od 1999. godine kada je uspostavljena pržionica u Gradačcu i započeta proizvodnja prve kesice MINGOS domaće kafe. Sa tradicijom prženja i mljevenja domaće kafe kompanija MINGOS-COFFEE d.o.o. od 2009. godine posluje u okviru međunarodne poslovne grupe STUDEN GLOBAL. Od tada do danas naš rad bilježi konstantno unapređivanje kvaliteta proizvodnje, a u želji da ljubiteljima kafe ponudimo vrhunski kvalitet sa punim mirisom i ukusom domaće kafe našu proizvodnju samo preseli u novo radno okruženje.

PRIVATE LABEL

Kvalitet naše kafe potvrđuje i poverenje brojnih saradnika za koje u MINGOS-COFFEE pržionici pripremamo vrhunske proizvode privatnih robnih marki.