O nama

KOMPANIJA

Istorija kompanije MINGOS-COFFEE d.o.o. datira od 1999. godine kada je uspostavljena pržionica u Gradačcu i započeta proizvodnja prve kesice MINGOS domaće kafe. Sa tradicijom prženja i mljevenja domaće kafe kompanija MINGOS-COFFEE d.o.o. od 2009. godine posluje u okviru međunarodne poslovne grupe STUDEN GLOBAL. Od tada do danas naš rad bilježi konstantno unapređivanje kvaliteta proizvodnje, a u želji da ljubiteljima kafe ponudimo vrhunski kvalitet sa punim mirisom i ukusom domaće kafe našu proizvodnju samo preseli u novo radno okruženje.

Kao dio najvećeg Agroindustrijskog kompleksa u regiji, MINGOS-COFFEE d.o.o. se nalazi u Brčkom gdje vrhunskom tehnologijom prženja i pakovanja kafe i timom koji pored stručnosti posjeduje i ljubav prema svakom zrnu kafe, na tržište plasiramo visokokvalitetnu mješavinu mljevene kafe.

PRŽIONICA

Zahvaljujući investiranju u proizvodne kapacitete, MINGOS ima pržionicu kafe čiji proizvod jednako zadovoljava domaće i strane standarde kvaliteta. Naša predanost stalnom unapređenju stvorila je preduslove da pržionica kompanije MINGOS posjeduje savršenu recepturu koju pretvara u vrhunski trenutak uživanja u kafi.

KVALITET

MINGOS-COFFEE d.o.o. sve ljubitelje kafe smatra članovima svoje porodice, stoga posebno vodi računa o kvalitetu svojih proizvoda. Naša kafa je bez primjesa i surogata, bez vještačkih aroma i osvježivača, a zahvaljujući integrisanom standardu kvaliteta MINGOS COFFEE d.o.o. jednaku pažnju pridaje nabavci sirovina i krajnjem proizvodu. Spojem savremene tehnologije i tradicionalanog načina mljevenja kafe plasiramo visokokvalitetan proizvod na tržište Bosne i Hercegovine, kao i na naša izvozna tržišta.

Proizvodi su certifikovani u skladu sa međunarodnim IFS standardom.